Akatlar Anaokulu

Vizyon: Mükemmelliğin adresi olan ,dünyada İLK’leri ve EN’leri yaşatarak, ülkemizi temsil eden çağdaş ve nitelikli bireyler yetiştiren erken çocukluk eğitim kurumu olmak.

Misyon: Ülkesi için; Yaşamda mutlu, insanlara sevgiyle yaklaşabilen, paylaşımcı, geleceğe umutla bakan, çevresiyle ve kendisiyle barışık, bireysel zenginlikleri ile çağa yön verebilen kendi alanında lider, özgür düşünebilen, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmek

Başarılar: 2011- 2012 Eğitim-Öğretim Yılı İstanbul M.E.M. Eğitimde İyi Örnekler Sözlü Sunum "Deprem Benden Küçüksün Projesi" 2012- 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Sabancı Üniversitesi Eğitimde İyi Örnekler Sözlü Sunum 2012- 2013 Eğitim-Öğretim Yılı İstanbul M.E.M. Eğitimde İyi Örnekler Sözlü Sunum "İlköğretime Geçiş Projesi" 2013- 2014 Eğitim-Öğretim Yılı İstanbul M.E.M. Eğitimde İyi Örnekler Sözlü Sunum "Erken Çocuklukta Değerler Eğitimi Projesi"

Saatler: Sabah Grubu:08.00 - 13.00 Öğlen Grubu:13.00 - 18.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: var
Sportif Etkinlikler: Hareket ve Beden Eğitimi
Bilimsel Etkinlikler: Yes To Science
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi Projesi, Okulum Temiz Projesi, Eko Okul Projesi, Okullarda Orman Programı, Sanat Öncüleri Projesi, İlkokula Hazırlık Projesi, Kitap Serüveni Projesi, Sıfır Atık Projesi, Etwinning Projesi

WEB - https://akatlaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKAT MAH. NECATİ CUMALI SK. NO 1 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL