20.12.2014 9416

Akatlar Anaokulu 26.03.2003 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır.3080 m2 alanda kurulmuştur. Okulumuz adını bulunduğu semtten almıştır. Okulumuz bağımsız Anaokulu olup yemekhanemizin bulunduğu zemin kat ve Eğitim Öğretime kazandırılmış çatı katını da sayarsak dört kattan oluşmaktadır. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğüne bağlıdır. 48 ayını tamamlamış olan çocukları kabul edebildiğimiz okulumuzda,5 tane 4 yaş sınıfımız, 5 tane 5 yaş ve 6 tane  kulüp sınıfımız bulunmaktadır. Yaklaşık 206 öğrencimiz bulunmaktadır. Sınıflarımızda üniversitelerin okul öncesi eğitim bölümlerinden mezun öğretmenlerimiz görev almaktadır. Okulumuz kadrosunda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 10 sınıf, 6 kulüp olmak üzere 16 öğretmen,1 rehber öğretmen, 1 memur, 3 temizlik personeli,1 aşçı,1 aşçı yardımcısı ve 1 güvenlik görevlisi ile hizmet vermektedir. Okulumuzda sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim verilmektedir. Ayrıca Kulüp sınıflarımız bulunmaktadır. Okulumuzdaki etkinlikler Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programına bağlı olarak oluşturulmaktadır.