ÇOCUK KULÜBÜ

Çocuk kulübü: Eğitim/ders saatleri dışında; çocuklarda güven, sorumluluk duygusu ile mevcut ilgi alanlarını geliştirmeye ve yeni ilgi alanları oluşturmaya, beceriler kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin yapılması amacıyla istekli velilerin çocukları için kurulan kulübtür.

23.02.2015 5496

Kulüp etkinlikleri, Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile eğitim/öğretim programlarına uygun olarak yürütülür.

Çocuk/öğrencilerin yaş ve gelişimsel durumlarına göreçocuk kulübü etkinliklerinde; bilim olimpiyatları ve proje çalışmaları, güzel sanatlar, beden eğitimi ve spor çalışmaları, halk oyunları,satranç,müzik,geleneksel çocuk oyunları, yabancı dil ile ilkokullarda günlük eğitim ve öğretimide stekleyici çalışmalar yapılır.

Çocuk Kulübü Hesap Numarası: Halk Bankası Akatlar Şubesi IBAN NO::TR10 0001 2009 8230 0005 1000 49